موسس مایکروسافت و راز موفقیت او در زندگی
به نظر من عشق و علاقۀ زياد به تداوم در امر يادگيري عامل بسيار مهمي است. من در دوران كودكی آموختم كه زياد كتاب بخوانم. ((بیل گیتس))
زندگینامۀ شخصی موسس مایکروسافت که تا مارس ۲۰۱۷ دارایی خالص او بالغ بر ۸۶ میلیارد دلار بوده است و به عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته شده، برای هر شخصی جذابیت خاص خود را دارد.
ویلیام هنری (بیل) گیتس سوم یک کارآفرین، سرمایهدار، بازرگان و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی است که در سال ۱۹۷۵ با شریک خود یعنی پل آلن شرکت مایکروسافت را تاسیس کرد.
بیل گیتس در ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ متولد شد. خانوادۀ او در تجارت و سیاست سرشناس بودند و پدر او یعنی ویلیام هنری گیتس دوم وکیل دادگستری و یکی از سرشناسان شهر سیاتل، واشنگتن بود.
بیل اولینبار وقتی ۱۳ ساله بود و در مدرسۀ لیکساید درس میخواند به برنامهنویسی علاقۀ عجیبی داشت و همین موضوع پایهگذاری ایدۀ مایکروسافت بود.
او بعدها در دانشگاه به جای دنبال کردن رشتۀ اصلی خودش به دنبال علاقهاش یعنی برنامهنویسی رفت و این علاقه منجر به تاسیس شرکت مایکروسافت شد.
بیل برای بار اول یک بازی دوز را به زبان ابتدایی طراحی کرد و به همین واسطه با پل آلن که دو سال از او بزرگتر بود دوست شد. این دو دوست عاشق رایانه و برنامهنویسی بودند و زمان زیادی را هم برای این کار صرف کردند.
به اعتقاد اکثریت مردم، دوستی او با پل آلن باعث شد تا استعداد هر دوی آنها شکوفا شود.
یکی از دلایل اصلی موفقیت بیل گیتس از زبان خودش این بوده که او همیشه اهداف والا و بزرگ داشته است.
بیل عقیده دارد که همیشه باید رو به جلو حرکت کرد و نباید اجازه بدهیم که موفقیت، حواس ما را از مسیر اصلی پرت کند؛ و همیشه باید قدر زمانی که داریم را بدانیم.
در ادامه میخواهیم به ۱۱ قانون که هرگز مدرسه به شما نمیآموزد از زبان خود شخص بیل گیتس اشاره کنیم.
پیشنهاد گاج مگ: ۵ شاعر که هر ایرانی باید اشعار آنها را بخواندقانون اول:
زندگی عادلانه نیست به آن عادت کن.
قانون دوم:
دنیا توجهی به عزت و اعتبار تو نمیکند.
قانون سوم:
بلافاصله پس از اتمام دبیرستان نمیتوانید ۶۰ هزار دلار در سال درآمد داشته باشید.
قانون چهارم:
اگر فکر میکنید معلم شما سختگیر است صبر کنید تا خودتان رئیس شوید.
قانون پنجم:
کار کردن با درآمد و جایگاه پایین کسر شان نیست… بزرگان از آن به عنوان “فرصت” استفاده میکنند.
قانون ششم:
اگر اوضاعتان بر وفق مراد نیست، پدر و مادرتان تقصیری ندارند. از مشکلات خود گله و شکایت نکنید؛ سعی کنید از آنها تجربه کسب کنید.
قانون هفتم:
پدر و مادر شما تا این اندازه کسلکننده نبودهاند. آنها از زمانی اینگونه شدهاند که مدام برایتان خرج میکردند، لباسهایتان را تمیز میکردند و پای صحبتهای شما مینشستند.
قانون هشتم:
دوران مدرسه با وجود موفقیتها و شکستها بالاخره به پایان میرسد اما زندگی اینطور نیست.
قانون نهم:
زندگی مانند مدرسه به ترمهای مختلف تقسیمبندی نشده است؛ و شما در آن ترم تعطیلی نخواهید داست.
قانون دهم:
آنچه در تلوزیون میبینید با زندگی واقعی متفاوت است. در زندگی واقعی، مردم باید از کافی شاپها بیرون آمده و به دنبال “کار” باشند.
قانون یازدهم:
با آماتورها و افراد غیرحرفهای، خوب برخورد کن. ممکن است روزی مجبور شوی برای آنها کار کنی.
بیل گیتس، به عنوان یک فرد موفق و یکی از ثروتمندترین افراد جهان هیچگاه از کارهای خیرخواهانه و سخاوتمندانه دریغ نکرده است و در انتها باید بگوییم که بارها در مصاحبههای خود اعلام کرده است که: